EurInSol Logo

Practische oplossingen voor
uw privacy en informatie

Home | Over

Een veilige plek voor al je gegevens - EurCloud @ EurInSol

Een veilige plek voor al je gegevens - EurCloud

EurCloud is onze open-source, free-software dienst voor het maken en gebruiken van bestands hosting. EurCloud is gebaseerd op nextcloud, een gerenomeerd open-source software pakket. De toepassing is functioneel vergelijkbaar met Dropbox, echter het is een gedecentraliseerd en open cloudplatform. Met federatief delen stelt EurCloud u in staat om samen te werken met mensen uit verschillende nextcloud-installaties.

De open architectuur maakt het mogelijk om functionaliteit aan de server toe te voegen in de vorm van toepassingen. U kunt uw bestanden, agenda’s en contactpersonen synchroniseren terwijl u de controle houdt over uw gegevens. Als platform kun je het uitbreiden met veel bestaande apps of je eigen apps schrijven.

Iedereen kan en mag dit pakket op zijn eigen apparaten installeren, inrichten en gebruiken. U kunt hiervoor een eigen server inrichten (al dan niet met onze hulp) of het pakket plaatsen of een van onze servers.

EurCloud is de naam van van deze dienst van EurInSol. Wij kunnen u helpen met het inrichten, configureren, hosten, updaten, beheren en andere werkzaamheden.

Contactgegevens

Benedictuslaan 8
5343 NB Oss

info@eurinsol.eu

Tel: +31 (0)630115252